Alpha Media består af tre medarbejdere, der brænder for at skabe et perfekt samspil mellem dig, som annoncør og vores spændende netværk af medier.

Spændende mennesker og et spændende netværk

Alpha Media er en online salgsvirksomhed med base i København. Virksomheden er etableret i 2010 med fokus på salg af onlineannoncering, partnerskaber og sponsorater på nogle af Danmarks mest attraktive onlinemedier.

Alpha Media er en del af medievirksomheden Amino ApS som ejes af entreprenøren Martin Thorborg og partner Nicolai Frisch.
Serieiværksætteren Martin Thorborg står bag blandt andet internetsuccesen Jubii og Europas førende spamfilter producent SPAMfighter.
Nicolai Frisch var nomineret af Berlingske Nyhedsmagasin i kategorien CEO Talent100 2009, for sine evner til at skabe forretningssucceser, og opnåede i sin rolle som adm. direktør i Euroinvestor at børsnotere virksomheden.

Vores styrke er målrettede kampagner til specifikke målgrupper, og vi rådgiver gerne vores kunder.

  • Vi lægger vægt på en tæt dialog med vores kunder, så vi kan sikre de bedst mulige resultater
  • Vi lægger vægt på en kreativ tilgang til annoncering, med fokus på at skabe bedst mulig performance til annoncørerne i tæt samarbejde med vores tilknyttede medier.

Teamet består af nogle af branchens mest erfarne folk inden for salg og idéudvikling online.

Vi ser frem til at skræddersy en optimal løsning til dig som annoncør. For køb af annonceplads og sponsorater på vores netværk, kontakt os her.

Yderligere information

Vi har samlet en række ekstra informationer, som du finder herunder. De tekniske specifikationer skal bl.a. hjælpe dig med at få udarbejdet dine bannere korrekt og desuden se vores krav.

Vores stærke team består af:

Nicolai Frisch
Partner

[email protected]
26 81 81 28

Mette Petersen
Salgchef Min-Mave

[email protected]

Vi arbejder i dag med online medierne Amino.dk, Min-Mave.dk, Retardo.dk, Tweak.dk, Aktienyt.dk og Hardwareonline.dk - har du brug for et professionelt salgshus til dit website, så er vi altid åbne for nye tiltag. Kontakt os i dag!