Alpha Media nyheder

Anbefaling af bannerreklame på Min-Mave.dk

28-02-2013

Hejsa

Jeg har haft en banner reklame kørende på Min-mave.dk i hele 2012, og vil meget gerne fortælle om min oplevelse omkring dette.

Jeg er fotograf med speciale i fotografering af nyfødte og gravide. Jeg havde brug for hjælp til at folk så min hjemmeside, blev opmærksom på “The new kid in town”, hvad jeg kunne osv. Jeg havde undersøgt en del andre websider, men blev alle steder chokeret over de høje annonce-priser, som jeg aldrig ville kunne tjene igen.

Min-mave fik jeg anbefalet af et par kommende mødre, som brugte siden meget. De havde kun positivt at sige om den side, så jeg gav det et forsøg og tjekkede den ud. Jeg sendte min-mave en mail, for at høre om deres annonce-priser, og efter behagelige korrespondancer med min-mave, blev de udvalgt til at skulle reklamere for mig . Der var lidt opstarts vanskeligheder, som der jo altid er, men derefter kørte alt på skinner. Jeg blev endda ringet op, for at høre om jeg var tilfreds osv.

Jeg har modtaget mange henvendelser fra brugere på min-mave, og kan via min hjemmeside se at der også kommer en del trafik derfra. Så alt i alt, kan jeg klart anbefale dig, at vælge min-mave.dk, såfremt du ønsker at gøre din virksomhed synlig. Uanset om du er et lille firma som mig, så vil du have økonomi til det med deres overkommelige annoncepriser. Min-mave.dk får mine bedste anbefalinger.

Mange hilsner

Medine

www.littleangelsbymedine.dk